Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirjassa SAA kirjoitella:

• Auttavia kommentteja

• Huomautuksia

• Omia uusia ideoita sivuille!

Vieraskirjassa EI SAA:

• Kiroilla tai puhua muuten rumasti!

• Haukku toisia, Mileya tai sivuja!

•Esittää jotain toista henkilöä!

• Mainostaa! Jos mieli tekee niin tee se mainosvieraskirjassa!

+

>>Mainosviekku<< 

Mainosta sivujasi mainosviekussa! Käyn kaikilla mainostatuilla sivuilla! 

>> Tilaa Grafiikkaa <<

Tästä löydät vieraskirjan johon sitten voit kirjoitella niitä grafiikkatilauksia! Teen mielelläni teille grafiikkaa. Mieluiten kuitenkin tekisin esim. bannereita sivuille. Teen ihan minkä aiheisia tahansa järkevää mutta toivoisin että ne olisivat fanisivuille tarkoitettuja!


HUOM! Afffi pyynnöt lomakkeella jonka läydät WWW- kategoriasta!

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Jonde
Kotisivut: http://mmileyraycyrus.w2.fi

25.06.2012 13:36
Tervetuloa MmileyRayCyrus.w2.fi;hin, suomalaiselle Miley Cyrus fanisivulle. Sivu on omistettu kauniille, lahjakkaalle ja aina niin muodikkaalle laulaja-näyttelijä Mileylle.
Sivumme tarjoaa sinulle uusimmat uutiset ja kaiken tiedon Cyrusista.

Tervetuloa! xx
// Jonde

Nimi: Ilveena
Kotisivut: http://ericsaademiley.suntuubi.com/

27.04.2012 23:56
Moi!
Voisitteko kaikki Miley Cyrusin- tai Eric Saaden-FANIT lukea tämän viestin loppuun?? Tarvitsen sivuilleni lisää käviöitä, joten paina yllä olevasta linkistä!!

Nimi: Miless
Kotisivut: http://mileyraycyrus.w2.fi/

06.04.2012 12:03
KATSEET TÄNNE MILEY-FANIT!
Tevetuloa aktiiviselle Miley Cyrusin ep. virallisille fanisivullesivuille!
Sivuiltani löydät:

-Kuvia Mileysta
-Runsaasti tietoa
-UUSIMMAT uutiset
-AKTIIVISTA Ylläpitoa
ja kaikkea muuta kivaa extraa.. joten tule kurkkaamaan!
xxx. Miless

Nimi: Henne
Kotisivut: http://hilarylizzie.w2.fi/

05.04.2012 17:29
Ihanat sivut  En tiedä olenko ainoa, mutta mulla toi banneri ei näy, joten piti summassa klikkailla, että pääsin tänne vieraskirjaan  Ja voi kylläkin johtua siitä, että käytän firefoxia kun taas tuonne on merkitty selaimeksi google chrome

Nimi: Hemuli
Kotisivut: http://gagaworld.w2.fi

07.03.2012 17:16
GAGAWORLDIN KUUKAUSIKIRJE//MAALISKUU 2012

Hello affi, nyt on taas kuukausikirjeen aika.

IRL

Itselläni menee ihan normaalisti. Olin hiihtoloman aikaan 5 päivää Espanjassa. Siellä oli lämpimämpi kuin täällä Suomessa. Voi kun toivoisin jo että tulisi kesä. Saisi tämä lumi sulaa jo pois. Muistan kun joulun aikaan täällä päin ei ollut lunta ja toivoin lunta, mutta nyt se saisi sulaa jo pois.

Elämässäni ei ole tapahtunut mitään mullistavaa joten voisin siirtyä kirjoittamaan sivuistani.

GAGAWORLD

GW:ssä vaihtui ulkoasu. Mielestäni yläkuva on hieno ja kiitokset siitä kuuluvat Marielle. Tein myös avataria sivuilleni ja mitään muuta uutta ei olekkaan tullut. Muuten sivuillani menee ihan hyvin vaikka se olisikin kiva jos kävijöitä olisi hieman enemmän.

LADY GAGA

GaGan kannalta on ollut aika hiljaista. Paljon uutisia ei ole tullut. Onneksi sitten (toivottavasti) tulee uutisia kun GaGa aloittaa kiertueensa huhtikuussa. Ja toivottavasti GaGa tulee myös Suomeen keikalle. Hänellä on myös 28. päivä maaliskuuta synttärit jota odotan jo innolla. =)

Tämä kuukausikirje on (taas) aika lyhyt, mutta en yritä väkisin kirjoittaa mitään. Ihanaa maaliskuuta affini!

♥ HemuliNimi: sussy-
Kotisivut: http://livelegend.w2.fi/

21.02.2012 17:14
Hei rakas affi (:

No juu, ei Live Legendille ainakaan vielä tullut pitkää historiaa mutta niin. Siis aion lopettaa Live Legendin eli OMG Britney Onlinen mutta en poistaa. Syynä varmasti on vähäiset kävijät mutta en siitä ala jahkaamaan enempää (: Voit poistaa minut affeista. Kiitän ja kumarran kaikesta ♥ Toivottavasti tapaamme vielä (:

Xxo, sussy-

PS. Britney fanitusta en TODELLAKAAN ole lopettamassa (:

Nimi: sussy-
Kotisivut: http://livelegend.w2.fi/

12.02.2012 14:09
:: Hellou affilainen (:

Tulin ilmoittamaan että sivujen nimi on vaihtunut ja se on
Live Legend! Pidin sivujani päivän pari kiinni ja ne aukeavat
juuri, kun saan tehtyä uudet buttonit! Jos sinua haittaa,
voit lopettaa affeuden mutta jos niin on, ilmoittelisitko
siitäkin sivuille! (:

Xxo, sussy

Nimi: sussy-
Kotisivut: http://omgbritneyonline.w2.fi/

04.02.2012 12:12
>> It's hard if you make it hard <<
[[ OMG Britney Online Kuukausikirje :: Helmikuu 2012 ]]

:: OMG Britney Online / Kirjeestä
Otin itseäni niskasta kiinni ja päätin kirjoittaa kuukausikirjeen. Miten sinulla on lähtenyt helmikuu käyntiin? Täällä pakkanen on natissut -30 asteissa ja ei ole ollut hiihtoa ♥ Inhoan siis hiihtoa ja luistelua rakastan (: Mutta sivuista sen verran että kävijät ovat olleet aika vähissä mutta toivon mukaan niitäkin sitten tulee ;---) LC Crossissa ( sister site ) on käynyt sitäkin enemmän käviöitä mutta uusin osa on saanut enemmän paheksuntaa =D Osa piti kirjoittaa nopeasti pois ja tylsähkö tuli.

:: sussy-
Arvatkaa kuka pääsee ensimmäistä kertaa elämässään lappiiin?  DD Minä! Jes. Tätä oon odottanut tosi kauan ja serkkujen kanssa päästäänkin aika luksusmökkiin. Simssiä muuten olen pelaillut ja näin, ihan normaalia elämää =D Ainakin mun kannalta...

:: Neiti Spears ( tai oikeastaan kohta rouva ^^ )
Britneystä on tullut uusia kuvia kun vie poikiaan juhliin ja jumppaan. Britneytä ei ainakaan ole moitittu nyt vaatteistaan vaan Britney oli pukenut päälleen todella tyylikkään asukokonaisuuden. Hiukset olivat mahtavassa kunnossa ja nilkkurit.. ah miten mahtavat korot Brit oli löytänyt! Uutta Britneytä saamme kuulla ensi vuoden alussa tai ehkä tämänkin vuoden mutta uusi levy julkaistaan ensi vuonna ja tämän vuoden Brit ainakin keskittyy perhe-elämään. Muuten, ihan vinkkinä jos et pahemmin Britneytä ole kuunnellut niin kannattaa kuunnella Circus- albumia nimittäin albumilta löytyy mahtavia kappaleita! ( Shattered glass on ihan M-A-H-T-A-V-A! ) Myös vinkkaan Femme Fatalea mahtava albumi sekin kerrassaan. Oletko kuunnellut Britneytä?

Sellainen sitten ja lapista vielä - menen sinne hiihtolomalla (: Kaikkea hyvää sivuillesi! 8--)

Xxo, sussy-

Nimi: Abby
Kotisivut: http://www.selenagomez.w2.fi/

27.01.2012 08:06
T E A M S E L E N A N K U U K A U S I K I R J E
Tammikuu 2012

Hellouu affi (: It's tammikuu ja Abbytatti palailee vieraskirjaasi sekoittamaan (miten hurmaavaa!). Teksti saattaa nyt tökkiä aika pahastikin kun kello on 8 aamulla ja päätin ihan yhtäkkiä että it's affikirje time!

T E A M S E L E N A
Team Selena on nyt virallisesti 1-vuotias! Oltaisiin varmaan muuten juhlittu oikein kunnolla, mutta meiltä lähti nettiyhteys, enkä päässyt päivittelemään yli viikkoon. Niistä vaikeuksista on kuitenkin selvitty nyt ainakin joksikin aikaa ja jatkan tätä päivittelyä niin pitkään kuin jaksan. Yhdessä vaiheessa meinasin lopettaa sivuston ihan kokonaan (en tiedä mikä minuun meni, olin kai vähän väsynyt ja sekaisin kaikesta). Mutta Team Selenan tarina on vasta alussa! I promise you...

A B B Y T A T T I
Eipäs tässä mitään erityistä ole tapahtunut  Koulutöitä riittää, mutta kokeet ovat onneksi tauolla luultavasti ensi kuuhun saakka. Kavereita olen nähnyt tosi paljon ja muutenkin on ollut tosi kivat fiilikset nyt tällä viikolla.

S E L E N A
Selena aloitti tuossa äskettäin juuri We Own The Night Tour -kiertueensa Etelä-Amerikan osion ja noin viikko sitten hän esiintyi itse järjestämässään UNICEF -hyväntekeväisyyskonsertissa, jossa nähtiin hänen lisäkseen myös mm. Big Time Rush. Neiti on myös laittanut hiuksiinsa sinisiä, pinkkejä ja liiloja raitoja (tai mahdollisesti myös pidennyksiä , jotka ovat kyllä aivan ylisöpöt!

xx- Abby // Team Selena

Nimi: Miia
Kotisivut: http://www.selenaagomez.suntuubi.com/

03.01.2012 20:27
Joudun valitettavasti poistamaan sivusi affeista, sillä ylläpitäjää ei ole näkynyt ainakaan kuukauteen. Toivon, että vielä kuulen sinusta! Eli, jos vielä palailet sivujesi pariin ja haluat jatkaa affeutta, ilmoittele siitä minulle!  Kiitos ihanista affihetkistä!

Miia

   © SmilesToGoMiles • MileyCyrus-SiteFinland

Kopioiminen kielletty! Sivu perustettu • 3.3.2010

Emme kuitenkan tahallaan riko kenekään tekijänoikeuksia!

©2019 Your Best Finnish Source For All Things Miley Cyrus • SmilesToGoMiles - suntuubi.com